073-372 14 15 info@tabydagspa.se

Välkommen till Täby Dagspa

 

Jag som driver Täby Dagspa heter Malin Edberg. Började min bana i yrkeslivet med att utbilda mig till undersköterska. Täby Dagspa är salongen för dig som vill unna dig själv en skön behandling i en lugn harmonisk.
Jag är för Din trygghet medlem i SHR ( Sveriges hudterapeuters riksförbund)och därmed Auktoriserad hudterapeut, vilket menas att jag har en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Behandlingsskadeförsäkring finns som en säkerhet. Mitt fokus och mål är att leverera högsta kvalité på dina behandlingar och rekommendera effektiva hudvårdsprodukter för hemmabruk.

Jag går regelbundet på fortbildning och håller mig uppdaterad vad gäller nyheter och aktuella rön inom allt som rör hudvård. Min kunskap är din trygghet och jag brinner för att hjälpa dig till din bästa hudhälsa, genom skräddarsydda härliga behandlingar och rekommendationer för just din hud. Jag är alltid noggrann och har kunden i fokus genom hela behandlingen. Min önskan är att du ska få en helhetsupplevelse för alla sinnen i en lugn och rogivande miljö.

Salongen ligger i ljusa fina harmoniska lokaler på Enhagsslingan 6 nb. Ca 10 min promenad från Roslagsbanan. Buss 604 (Täby C)stannar utanför huset och 614 (Danderyd) 200m bort. Vi har 5 platser utanför med besöksparkering (3 tim med p-skiva) Välkommen på en avkopplande stund att skämma bort dig själv eller någon annan.

 

* 2009 blev jag färdig hudterapeut på Elisabethskolan.

* 2008 utbildade jag mig till Massör på Hälsoteket.

* 2004 utbildade jag mig till SPA- terapeut på Axelson SPA.